Pravila o privatnosti

Ovaj je odjeljak stvoren kako bi pokazao naš  stav o privatnosti. Sljedeće informacije će vam reći kako će se obrađivati ​​vaši osobni podaci.

IP adresa korisnika koristi se za dijagnosticiranje bilo kakvih problema s našim poslužiteljem i za administriranje naše web stranice. Ona također pomaže u identificiranju i prikupljanju širih demografskih podataka. Naša web stranica koristi kolačiće za snimanje košaricu za kupnju i vašu identifikaciju, da ne morate unositi osobne podatke svaki put kada posjetite našu web stranicu. Nećemo dijeliti te podatke s trećom stranom: oni se mogu koristiti interno, ali samo u svrhu poboljšanja naših usluga.

Obrazac za narudžbu na našoj web stranici pruža kupcu priliku da zatraže informacije o proizvodima, načinu kupovine i plaćanju. Podaci o kontaktu posjetitelja bit će pohranjenji u našoj bazi podataka. Podaci o kontaktu bit će upotrijebljeni za slanje narudžbe i informacija o našoj tvrtki kupcu.

Mjere opreza

Ova web stranica je osigurana sigurnosnim mjerama za zaštitu od gubitka, zlouporabe i izmjene podataka od strane trećih osoba. Podaci su zaštićeni najnaprednijim metodama.

Pošaljite nam e-poruku na email angelus.restoran@gmail.com.